Zomerkamp Welpen 2014 ā€“ dag 2

Na een zeer hete maar zeker geslaagde eerste dag was inmiddels dag 2 alweer aangebroken hier in Driebergen. Iedereen heeft een goede eerste nacht gehad en daarom ging het opstaan ook heel rustig bij iedereen ondanks de hitte in de slaapzalen.

We gingen eerst met zā€™n alle ontbijten in de grote eetzaal en was daar dan ook het eerste ochtend corvee van het zomerkamp. Nadat dat allemaal gedaan was, was het tijd voor het postenspel we hadden een aantal posten en bij de posten werd druk geknutseld, geschreven naar huis en ook de aandacht was zeer interessant.

Toen was het alweer tijd voor de lunch en wat bleek er waren de dag ervoor heel wat eieren meegenomen dus de leiding ging als een gek aan de gang met alle wensen van de kinderen. Maar wat hebben ze allemaal zitten smikkelen van de gebakken en gekookte eieren. Ook toen was het tijd voor de aller eerste middag corvee van het zomerkamp.

Na de lunch was het tijd voor de platte rust even een uurtje lekker liggen op je matje en voor vele een goed moment om toch nog een beetje slaap in te halen van de vorige nacht en niet alleen voor de kinderen maar ook voor de leiding een goed moment om nog wat slaap in te halen šŸ˜‰ .

Na weer wat energie te hebben opgespaard was het tijd om naar het bos te gaan. Daar aangekomen mochten de kinderen vrij gaan spelen, er werd voornamelijk gewerkt aan hutten en andere bouw werken, ook werden er spelletjes gedaan .

Terug gekomen bij het clubhuis was het tijd voor het avond eten . Dit keer was het de heerlijke macaroni van de ouders van Floortje. Na het eten was het tijd om te gaan douchen om schoon te worden van het vele spelen in het bos. Ook hebben we toen verschillende binnen spelletjes gedaan.

Maar ook aan al het plezier komt een eind en was het bedtijd. Allemaal eenmaal in bed was het nog nooit zo snel zo stil.

Morgen weer een nieuwe dag, we gaan weer veel beleven en uiteraard daar ook morgen weer een mooi verhaaltje van schrijven.