Beste scouts en ouders/verzorgers,

 

Hierbij de eerste filtz van het nieuwe seizoen, zoals op de planning te zien is gaan we weer leuke opkomsten doen het komende half jaar. Wij hebben er weer zin in hopelijk jullie ook.

Onderstaand een aantal belangrijke data, en informatie die je moet onthouden.

 

Zaterdag 3 september – Wereld Haven Dagen

Komende zaterdag gaan we weer naar de Wereld Haven Dagen in Rotterdam.

We verzamelen om 10.30 op het clubhuis en zullen daar ongeveer om 16.00 terug zijn. Neem een (opgeladen) ov-kaart mee, we adviseren er minimaal €15,- á €20,- op te zetten, we verwachten dit natuurlijk niet te verbruiken echter, willen we geen problemen hebben tijdens het reizen met de bus, metro en/of tram

Neem een LuPa (Lunchpakket), voorzien van minimaal 2 drankjes, gezien het goede weer. Dit doe je natuurlijk allemaal in een rugzakje die je meeneemt. Eventueel mag je ook wat (zak)geld meenemen om wat lekkers/leuks te kopen.

 

Zaterdag 10 september – Samenleving

Deze zaterdag hebben we een normale opkomst van 14.00 tot 17.00, zorg dat je deze week stevige schoenen aan hebt.

 

Zaterdag 17 september – UST Kampeertechnieken en pionieren

Deze zaterdag hebben we een normale opkomst van 14.00 tot 17.00, we gaan voorbereidingen treffen voor de OpenDag, we zijn weer van plan om een groot pionier bouwwerk te maken, om te laten zien wat kunnen.

 

Zaterdag 24 september – OpenDag

De jaarlijkse OpenDag, scouts, ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnen zijn weer van harte welkom op de jaarlijkse OpenDag. We beginnen om 14.00 en, om 16.00 is de OpenDag weer afgelopen. Alleen wij hebben voor het laatste uurtje tussen 16.00 en 17.0  nog een verrassing voor jullie Scouts en andere geïnteresseerde.

 

Zomerkamp 2017

Het is misschien nog ver, maar de reservering voor het kampterrein is gedaan. We zeggen nog niet waar we heen gaan, en wat het thema is, maar wel wanneer.

Het kamp is van zaterdag 8 juli 2017 t/m zaterdag 15 juli 2017, naar verwachting zal het kamp tussen de € 100,- en € 125,- p.p. kosten, de definitieve kosten worden t.z.t. medegedeeld.

 

Meld je altijd (zo vroeg mogelijk) af als je niet kunt komen! Dit kan via mail of telefoon.

 

Met vriendelijke groet, de Scoutsleiding

 

flitz 2016 week 35