Ons leidingteam!

Bagheera

Echte naam: Linda van der Horn – Dokter

Ik zit sinds mijn 7de op scouting. Ik ben op mijn 18de leiding geworden bij de waterwelpen. Sinds 2018 ben ik leiding bij scouting Puttershoek. Ik vind het leuk om kinderen dingen te leren waar ze hun hele leven nog wat aan kunnen hebben. Ook vind ik het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt en het gevoel heeft er bij te horen. Dit is namelijk een van de belangrijkste dingen van scouting. Ik ben getrouwd met Maurice die leiding is bij de scouts en samen hebben wij 2 zoons en 1 dochter. 

Raksha

Echte naam: Mare Hornes 

Ik ben 21 jaar oud en ben in 2015 begonnen als hulpleiding bij de Welpen enkel en alleen omdat ik mee zou gaan op zomerkamp, echter vond ik de groep zo leuk dat ik ben blijven plakken en ondertussen al 6 jaar leiding ben en in deze tijd ben ik enorm gegroeid als leiding en als persoon. Ik vind het enorm mooi om te zien hoe kinderen kunnen groeien en vind het dan ook leuk om samen met de kinderen uitdagende dingen te doen op het gebied van identiteit. Naast scouting studeer ik momenteel verpleegkunde in Rotterdam en doe ik al jaren met liefde dingen aan dans, zang en toneel.

Chil

Echte naam: Gillian Weber

Ik ben 25 jaar oud, woon in Rotterdam. Op mijn 7e ben ik begonnen bij scouting Puttershoek en ben nooit meer weg gegaan en geef sinds 2012 leiding aan de welpen. Ik vind het leuk om de kinderen ‘niet alle daagse’ dingen te leren en te zien hoe ze hiermee omgaan.

Hathi

Echte naam: Jos Buijs

….

Rikki

Echte naam: Daniël de Zeeuw.

….

Malchi

Echte naam: Evelien Veldhoen.

Scouting doe ik al heel wat jaren.

Ben op mijn 13 de op scouting gegaan en op mijn 19e leiding geworden bij de welpen.Ik vind het leuk kinderen iets leren waar ze later ook nog steeds profijt van hebben. In mijn privéleven werk in een zorginstelling in de keuken. Ook ben ik praktijkbegeleidster bij scouting Puttershoek. Ik motiveer en coach leiding bij onze vereniging om zich verder te ontwikkelen om zo hun leiding kwalificatie te behalen.

Oe

Oe

Leiding

Echte naam:  Miranda Winkelman.

Sinds september 2001 ben ik welpenleidster in Puttershoek en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Ik vind het leuk om kinderen te begeleiden en te zien (op)groeien en spelenderwijs vaardigheden aan te leren. Bij scouting kan iedereen zichzelf zijn en dat trekt me erg aan. Ik hoop nog jaren met plezier leidster te blijven! Privé ben ik getrouwd met Arjan en woon in Capelle aan de IJssel. Ik werk op een alarmcentrale en help mensen die in het buitenland iets vervelends overkomt. Dit kan van alles zijn; van pech met de auto of caravan tot een ziekenhuisopname of een overlijden.

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina van de Welpen.