Sponsoren

 

2makeitwork
rabobank
sponsorkliks
Wij zijn een full service ICT-dienstverlener in hartje Rotterdam! Van het bouwen van apps tot hosten in de cloud en van kantoorautomatisering tot webdesign en online marketing. We doen en kunnen alles en nemen het graag voor u uit handen.
De bank die verbindt. De bank waar je bij wilt horen, als klant en als medewerker. Dát is Rabobank Het Haringvliet. Met Het Haringvliet als natuurlijke grens tussen de eilanden de Hoeksche Waard in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden, vormt Rabobank Het Haringvliet één bank, midden in de samenleving.

 

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van uw vereniging bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan uw vereniging uitbetaald! U betaalt niets extra!
stichting-boschuysen1

 

vandriel
groothuizen
Sinds 1564 verlenen wij steun aan jonge mensen die maatschappelijk gezien hulp nodig hebben. Het bestuur van de Stichting Boschuysen bestaat uit zes leden, statutair drie vrouwen en drie mannen, met een jaarlijks wisselend voorzitterschap. Sinds 1754 beheert het bestuur ook het vermogen van de Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude te ’s Gravenhage (zie geschiedenis en links). De Burgemeester van ’s-Gravenhage is sinds de stichting van de Fundatie “Auditeur van rekening”. In die hoedanigheid gaat hij de jaarrekeningen na en overtuigt zich van een juiste gang van zaken bij beide stichtingen. Wilt u meer weten van onze Stichting? Kies dan één van de hierboven aangegeven mogelijkheden.
Bouw- en aannemingsbedrijf Van Driel B.V. is een traditioneel bouwbedrijf en staat voor vakmanschap in de bouw.

Door onze rijke historie van ruim honderd jaar beschikken wij over een enorme ervaring op alle facetten van de bouw. Vanaf het tekenwerk in de ontwerpfase tot en met het opleveren van een bouwproject kunt u verzekerd zijn van onze kwaliteit en zorg.

Als bouwondernemer denken we graag met u mee over u plannen en over de uitvoering ervan binnen de door u aangegeven grenzen.

Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit diverse onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en verzorgingshuizen maar ook als particulier kunt u met uw bouwkundige wensen zeker bij ons terecht.

We zijn traditioneel in vakbekwaamheid maar hebben een moderne visie op klantvriendelijkheid en klantgericht werken.

Met ruim 25 jaar ervaring in de afbouw leveren wij plafond- en wandsystemen in allerlei soorten en maten, afgestemd op de wensen van de eindgebruiker en gemonteerd door onze vakmensen voor de kwaliteit die wij samen met u nastreven. Ons leveringsgamma bestaat uit:

– Systeemplafonds in al alle soorten
– Gipsplafonds
– Houtenplafonds
– Lamellenplafonds
– Metalstud wanden
– Systeemwanden
– Cleanrooms
– Sanitaire cabines

Naast onze eigen werkzaamheden kunnen wij desgewenst u de zorgen uit handen nemen door samen met onze vaste groep collega-bedrijven de totale afbouw voor onze rekening nemen. De werkzaamheden welke wij naast onze eigen expertise voor u kunnen verzorgen zijn bijvoorbeeld technische installaties als gas, water, luchtbehandeling en verlichting, behang en schilderswerkzaamheden, tegelwerken en stukadoorswerkzaamheden.

vanderwaal
VDG
Van der Waal Zeefdruk + Print + Sign: meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van drukwerk van zeer uiteenlopende aard, maar altijd van hoge kwaliteit.

Geproduceerd in zeefdruk, langs digitale weg of in een unieke combinatie van beide technieken.
Wij leveren aan reclamebureau’s, drukkerijen, grafisch ontwerpers, maar ook direct aan de eindgebruiker. 
Het vervaardigen van grafische producten voor toepassing in industrieële producten is een belangrijk onderdeel van ons leveringsprogramma.

Wij leggen de lat hoog; een up-to-date machinepark, ver doorgevoerde automatisering en een consequent doorgevoerd colour management resulteren in een constante, repeteerbare kwaliteit drukwerk.

 

 VDG Totaalonderhoud BV kan van dienst zijn bij:

– Onderhoudschilderwerk
– Behangwerk
– Glaswerk
– Spuitwerk
– Bouwkundig onderhoud
– Interieuradvies en uitvoering
Goed opgeleid en enthousiast personeel stelt ons in staat onze opdrachtgevers tevreden te stellen.
Met  ruim 30 jaar ervaring met Vastgoed en Projecten is voor opdrachtgevers aanleiding hun bezit door ons te laten onderhouden
Totaalonderhoud is wat wij doen!

Uw logo en bedrijfsnaam hier vermeld?

Neem contact met ons op via het contactformulier dan kunnen we gezamenlijk bekijken wat we voor elkaar kunnen  betekenen

Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.